Tuesday, September 26th, 2023

Hvad er en steadyrack?

Har du hørt ordet steadyrack flere gange, men ikke rigtig vidst, hvad det var? Du er kommet til det rigtige sted. I denne artikel vil det blive belyst, hvad en steadyrack er og hvad den kan bruges til. Du får også nogle gode råd til, hvilken en, du skal købe og hvor du kan købe den henne. 

En steadyrack kan kort sagt bruges til at hænge dine cykler på væggen. Det er smart, hvis du har en garage, hvor du virkelig mangler plads, fordi den er fyldt helt op til randen med alle mulige andre ting f.eks. din store bil. Det kan også være at du har garagen eller skuret fyldt med haveredskaber eller andet værktøj – eller muligvis dit seneste gør-det-selv-projekt. Uanset hvad så er steadyrack vildt smart, hvis du vil optimere på den plads, du har til rådighed.

Det kan også være at du ikke har en garage, men at du er typen, der gerne vil have din cykel med op i f.eks. din lejlighed. Her kan din cykel godt optage rigtig meget plads og det kan godt være rigtig træls for dig. Steadyrack løser det problem for dig, fordi du med den, kan hænge din cykel op på væggen, så den ikke fylder. Det kan tilmed se smart og stilet ud, at der hænger en cykel på væggen.

Steadyrack – derfor skal du have en

Har du endnu ikke en steadyrack, kan det på det kraftigste anbefales at du anskaffer dig en. Du får nemlig alle fordelene som nævnt ovenover. Har du brug for mere end én, kan du købe flere og få en pakkerabat. Du kan f.eks. hos Gaiasport.com købe en pakke med 3 steadyrack cykelholdere og du sparer 500 kr. i forhold til normalprisen, hvis du skulle købe 3. stk. enkeltvis. Du kan også købe 5 stk. for 2849,95 kr.

Hvis du er kreativ, kan du også bruge din steadyrack til mange andre ting end blot til at hænge din mountainbike, din racercykel eller din fritidscykel på. Du kan f.eks. brug den til at hænge andet udstyr på f.eks. dit sportsudstyr, som du måske har erhvervet dig fra Gaiasport.com. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne for, hvad du kan bruge den smarte cykelholder til.