Thursday, August 18th, 2022

Hold den fedeste sommerfest med vennerne

Det varmere vejr er det perfekte tidspunkt til at holde en fest med vennerne. Sommerfester er en god måde at slappe af på og nyde samværet med dem, du holder af. Der er mange ting, du kan gøre for at sikre, at din sommerfest bliver en succes. Først skal du vælge en dato og et tidspunkt, der fungerer for alle. 

 

Find derefter på et tema, som vil få alle i feststemning. Du kan også dekorere dit lokale eller baghaven, så det passer til temaet og sætter stemningen for arrangementet. 

 

Endelig må du ikke glemme mad og drikkevarer! Sørg for, at der er nok til alle, og at der er noget, som alle kan nyde. 

Festspil med ølbong

Ølbong: en enkel, men effektiv måde at blive fuld på rekordtid. Du skal bare sætte munden på tragten, vippe den tilbage og drikke løs. Men hvorfor stoppe der? Med lidt kreativitet kan du forvandle ølbong’en til et festspil, der vil få dine gæster til at grine (og måske endda kaste op) hele natten lang. Her er et par idéer til at komme i gang:

 

1) Flip Cup Challenge: Du kan sætte dine gæster på række i hold af to. Hvert hold har et minut til at tømme deres ølbong. Det første hold, der er færdige, vinder. taberen skal tage et shot med hård spiritus.

 

2) Around-the-World Race: Dette er et stafetløb, hvor hvert holdmedlem skal drikke en øl og derefter løbe rundt i lokalet (eller blokken, hvis I er udendørs), før de giver bong’en videre til det næste holdmedlem. Det første hold, der kommer i mål, vinder.

 

3) Ballonfaldet: Fyld balloner med vand og bind dem fast til loftet. Gæsterne skiftes til at drikke fra ølbong’en, indtil alle balloner er sprunget. Den sidste person, der står tilbage, vinder!

 

Sæt gang i festen med beer pong

Hvad er den bedste måde at sætte liv i en fest på? Ved at tilføje lidt konkurrence, selvfølgelig! Og hvad er bedre end et godt gammeldags beer pong spil til at sætte gang i den? Dette klassiske drukspil er den perfekte måde at få dine gæster til at mingle og hygge sig med hinanden. 

 

Desuden er det virkelig nemt at sætte op og spille. Det eneste, du skal bruge, er et beer pong bord, nogle kopper og en bordtennisbold. Så skal du bare fylde kopperne med øl (eller en anden drik efter eget valg) og lade legen begynde! 

 

Beer pong vil få dine gæster til at tale om festen længe efter, at den sidste kop er blevet sænket. Så hvis du leder efter en sikker måde at tilføje noget sjov til din næste sammenkomst på, så glem ikke beer pong!