Monday, November 28th, 2022

Havefesten: En kort huskeliste til de vigtigste ting

Tiden er kommet. Solen står højt, og du skal til at afholde din første havefest. I den forbindelse vil der hel sikkert være nogle ting som du ikke har taget stilling til. Det kan have stor betydning, om man husker de vigtige eller mindre vigtige ting. Derfor har vi sammensat en kort guide til dig der gerne vil holde en vellykket havefest. Læs med nu.

Planlægning

Som med de fleste begivenheder er planlægning yderst vigtigt. Der er enorm mange ting der skal købes, lejes og samles. Tag fat i en der har prøvet det før. Lav en liste med de ting, som i skal nå inden festens begyndelse. Er du i tvivl om hvad der skal ske, så følg med i de næste afsnit.

Maden

Det måske vigtigste punkt. Tagen beslutning, skal dine gæster kun have snacks. Små retter der ikke mætter alt for meget. Hvor lang tid holdes festen. Hvis det er et længere og måske større arrangement. Så kan det være en rigtig god idé at leje en kok, eller madvogn ude fra. Det tager det værste stress af dine skuldre, og giver palads til de andre ting der skal planlægges til festen.

Telt mod vind og vejr

Åhh ja, den danske sommer er ikke altid til at regne med. Sommerregn er noget vi er kender til. Derfor vil et telt i haven kunne redde de fleste aftener for en kæmpe katastrofe. Måske du kender nogen med et telt til haven, hvis ikke. Så kan de købes til en overkommelig pris eller lejes fra mange forskellige firmaer. Du vil ikke gå ned på udstyr her.

Musik, lys og drikkevare

Noget vådt til smøre ganen. Alkohol til de festglade og vand til de unge. Der skal være noget til alle aldre og udsmykninger. Der må ikke mangle noget til de sene timer. Få styr på musikken, et liveband eller spillelisten fra de store højtalere. Lys på bordene og farvet i loftet. Find din indre dansemus frem.