Wednesday, May 25th, 2022

Har du fundet den perfekte bil i udlandet?

Det er nemmest at købe en bil eller andet køretøj i Danmark, men hvad nu, hvis din drømmebil skal hentes hjem fra Sverige? Eller hvis du finder den lækreste autocamper med masser af drømme i Tyskland? Ja, så er der lidt mere, som skal sættes i værk.

Måske skal der prøveplader på, så du kan få lov til at køre den hjem. Men under alle omstændigheder, så skal den indregistreres, når den er kommet hjem til Danmark. Det kan du heldigvis få masser af vejledning til. Og bare rolig, mange har gjort det før dig.

Kan det betale sig at hente en bil hjem?

Måske. Det er altid en overvejelse, som man må gøre sig. Hvad koster det, at hente bilen (transporten dertil, og kørslen hjem)? Og hvad koster det at få den indregistreret? Det sidste kan de fleste kun gætte og give cirkapriser på.

Heldigvis kan du få en fast pris samt hjælp og vejledning hos Motorkompagniet. De kan give dig en klar prisoversigt på projektet, hvilket gør det nemmere for dig at beslutte og udregne, om det kan betale sig for dig at hente det udsete køretøj hjem.

Sikkerheden ved at lade Motorkompagniet stå for fastsættelse af registreringsafgiften

Få en fast pris, som du kan være sikker på. Motorkompagniet stiller sikkerhed over for SKAT. Det vil sige, hvis SKAT beslutter at registreringsafgiften skal være højere, end den Motorkompagniet har indberettet, så æder Motorkompagniet differencen og ikke dig som kunde.

Dermed ender det ikke med at blive dyrere for dig, end den pris, som du har fået oplyst. Med en sikker fastsættelse af registreringsafgift, er du altså sikret og har en bekymring mindre at skulle forholde dig til, når du skal have køretøjet hjem.

Flere muligheder at vælge mellem uden for landets grænser

Det er ikke altid, at det du søger af køretøj er til salg i Danmark, men når du udvider søgningen til andre lande også, så er markedet meget større.

Husk blot på, at selvom prisen måske er billig eller lige til dit budget, så skal der lægges en registreringsafgift oveni, når du får bilen hjem. Hos Motorkompagniet kan de udover at give dig en sikker pris på registreringen, også hjælpe dig med alt, hvad du skal gøre, når du skal have et køretøj til Danmark, så du får gjort, det du skal og på de rette tidspunkter.