Sunday, February 5th, 2023

Hængende hængekøje i bomuld her ”Siesta” i hængekøje.

Den tremastede fuldrigger bedre kendt som skoleskibet ”Danmark” har måske nok moderniseret nogle af sine principper for opdragelse af elever. Ikke desto mindre kører mange ting om bord uændret. Eleverne sover stadigvæk i hængekøjer, som skal bindes sammen og stuves væk.

At sove i en hængekøje i bomuld er en livsform – en behagelig livsform tidligere elever vender tilbage til livet igennem. Dagbladet Jyllands-Posten beretter om, hvor godt man sover i en hængekøje, og hvor svært det er, at holde sig vågen. De duvende langsomme vuggende bevægelser er forklaringen på, hvorfor du hurtigt falder i en dyb vederkvægende søvn. Køb en god hængekøje her som føre til en sund søvn. Søvnforskningen antyder en dybere søvn på grund af målte langsommere svingninger i hjernen. En hængekøje i bomuld vil forbedre kvaliteten af din nattesøvn, og den vil afhjælpe søvnløshed. En dårlig nattesøvn reducerer hjernens evne til at kapere og lære, derfor kan hængekøjen gå hen og blive løsningen på det problem mange stressede mennesker må slås med dag ind og dag ud.

Ekstra god hængekøje i bomuld fra det anerkendte Amazonas

  Man taler i dag om at en Siesta-kultur er på vej ind i erhvervslivet. I USA hvor sundhedskultur vinder frem må man ofte hverken ryge eller drikke på jobbet, men man gerne tage sig en lille ’en på øjet’. Et samfund i kronisk søvnunderskud har behov for den slags løsninger, for det vil ultimativt øge den enkeltes produktivitet og velbefindende. Måske noget man skulle tage op i danske virksomheder? Alt det kommer ikke bag på mennesker med en Sydeuropæisk baggrund, hvor siestaen er en del af dagliglivet. Ordet siesta er spansk, og det hentyder til “den sjette time” fra solopgang. “Siesta” er en kort lur på femten til tredive minutter efter middagsmåltidet. ”Siestaen” varer ikke længere end en halv time. Und dig selv denne daglige afslapning indendørs eller udendørs i din have. Det vil ikke bare øge dit velbefindende – du kommer generelt bedre gennem dagen.

Hængekøje i nylon “Hammock XXL” er fremstillet i nylon, og den holdes oppe af rip stop. Maksimal bæreevne hele 200 kg. Se den stærke hængekøje til en skarp pris her.

Køb her hængekøje i bomuld der holder i mange år

Tænk sig – at ligge der i sin hængekøje med en kølig svalebajer, mens de varme solstråler næsten tæppebomber din mageligt henslængte krop. En behagelig varme kæler for din hud, der velvilligt åbner porerne og lader moder sol trænge ind. I dette salige øjeblik nyder du det afstressende liv midt i den afgrænsede verden, som hængekøjen skaber for dig. I det øjeblik er der intet over, under eller ved siden af hængekøjen. Dog trænger fuglenes indbydende sang igennem, fordi du ønsker at lade dette lille stykke natur i din have trænge ind. Ellers er der kun din hængekøje i bomuld, dit fristed, din oase! Dagens travle jag og stress forsvinder, mens du ligger der og døser. Hængekøjen fastspændt og opstrammet sikrer din ryg den maksimale støtte og velvære. Sådan ligger du længe og filosoferer over de små ting i hverdagen, som den dybe afslapning trænger sig på.

Vidste du at den, der vil have sig en på naturopleveren, pakker sin rygsæk med proviant, siddeunderlag og sin hængekøje. Ud i det blå som Kim Larsen en gang sang, men ikke bare sådan generelt ud i det blå, for det drejer sig om at overnatte ude i det fri. Derude i skovens dybe stille ro, hvor fuglenes sangerhære bor finder du virkelig fred og hvile. Rygsækken pakkes med det fornødne grej inkl. hængekøjen. En hængekøje i skoven spændt fast mellem to træer i skoven får dig til at føle at du lever.  Den idylliske stille fred i skovens ensomhed fjerner alle trængsler. Når skumringen sænker sig forsvinder fuglestemmerne som småfuglene går til ro. Inden mørket sætter ind kvidrer de endnu en stund akkompagneret af fjerne kvæk fra en frø. Snart starter uglerne sin kakofoni med sine klage ”Huuuh, Huuuh lyde” 

At nappe sig ”en morfar” i hængekøje i bomuld er faktisk godt for dit helbred. En morfar hentyder til at det især er morfædre der nyder hængekøjens fortræffeligheder. Ikke helt fair, for hængekøjen appellerer til mennesker i alle aldre. Ja selv dyr kan lejlighedsvis snige sig ind i menneskernes gebet. En sortbjørn i feriebyen Dayton i Florida forvildede sig for nyligt ind i en hængekøje og fandt en uventet hvile.