Wednesday, May 25th, 2022

Guide til at komme i gang med streaming

Har du ikke den store erfaring med streaming, kan du her få en lille guide til at komme godt i gang.

 

Savner du kurser inden for andre emner, kan du altid finde mange gode danske kurser lige her.

 

Heldigvis er streaming så nemt at have med at gøre, så det ikke kræver et helt kursus for at komme godt i gang, men bare en lille hjælpende guide.

Vælg kun streamingtjenester du kommer til at bruge

For det første skal du vælge, hvilke streamingtjenester du gerne vil have. De har alle sammen noget forskelligt at byde på, og du skal finde ud af, hvilken tjeneste der passer bedst til dine behov.

 

Herunder kan du se en liste over nogle af de streamingtjenester, du kan gøre brug af i Danmark:

 

  • Netflix
  • Viaplay
  • HBO Nordic
  • Disney+
  • TV2 Play
  • DR TV
  • Dansk Filmskat
  • C More

 

Det er bare nogle af de tjenester, som du kan bruge i Danmark. Nogle af dem koster penge, mens andre er gratis. De har alle sammen noget forskelligt, så gå i gang med at tjekke udvalget ud, og find så ud af hvad der passer bedst til dine behov.

 

Du kan læse meget mere om streaming til tv lige her.

Kan du klare dig med de gratis løsninger?

Hvis du ikke er interesseret i at betale penge for at streame, er der også en række gratis løsninger, som du kan overveje at bruge i stedet for.

 

DR har eksempelvis deres egen tjeneste, DR TV, hvor du kan se alt deres eget indhold helt gratis.

 

Youtube er også en god video app, som du kan bruge til at streame videoer lavet af både private og professionelle. Og er du eks. til gaming, er Twitch en god streamingtjeneste, hvor du kan se en masse gamere udfolde sig i alle mulige spil.

Gadgets du kan få brug for til din streaming

Når du skal i gang med at streame på dit tv, kan det være en god idé at have enten et Smart TV med indbyggede apps, så du nemt kan åbne op for eks. Netflix eller Viaplay.

 

Det kan også være, at du har brug for nogle gadgets som eks. en Chromecast eller Apple TV, som gør det nemt for dig at streame dine film og serier på dit tv. Disse gadgets kan du købe i stort set alle elektronik butikker i hele Danmark.