Wednesday, May 25th, 2022

Gør hverdagen lettere med måltidskasser

Et af de helt nye og hotte udbydere indenfor måltidskasser er Hello Fresh. Du har helt sikkert hørt om dem, eller måske du allerede selv har prøvet dem af. Hello Fresh er et tysk firma, men er hurtigt blevet populært, selv på det danske marked. Deres koncept er at gøre hverdagen lettere med hjemmelavede måltider. I en travl børnefamilie, hvor begge er fuldtidsansatte, som kommer sent hjem om eftermiddagen, gør det absolut ikke nemmere, at få tiden til at handle ind, og stå og kokkene i flere timer. Bestiller man måltidskasser fra Hello Fresh, får man opskriften og råvarene leveret, uden lang forberedelsestid og besvær.

Nemt og bekvemt

At få leveret råvarer og opskriften lige til døren, gør hele processen mere overskuelig. Man får som sagt leveret råvarer, som skal tilberedes i den ene eller anden form, alt efter, hvilken ret der skal laves. Du får en udførlig opskrift, så det er lige til at gå igang. Oftest tager det mellem 15-30 min. at forberede, og så er det lækkert mad på bordet.

Forskellige måltidkasser

Du vælger selv, hvilken form for måltidskasse du ønsker. Lige pt. tilbyder Hello Fresh 4 forskellige måltidskasser:

Klassisk – som er de traditionelle måltider, som indeholder kød, fisk, eller andet. Her er der mange kendte, danske retter, som altid er et hit, og nogen har fået tilføjet et lækkert twist!

Familievenligt – Især velegnet, hvis man har mindre børn, som har tendens til at være kræsne. Her er der retter som hele familien kan lide, som er lete og børnevenlige, og så kan man lade børnene deltage i madlavningen.

Vegetarisk – Bare fordi man ikke spiser kød, så skal man ikke snydes for måltidskasser. Derfor har Hello Fresh også udarbejdet en vegetarisk måltidskasse, til vegetarer, og erstatte det med andre sunde ingredienser, som sørger for den rette næring opretholdes.

Hurtig – Hurtigkassen er bogstavligt talt den kasse, man skal vælge, hvis man prioriterer tiden højst. Hvis du ved, at du har minimalt tid, eller bare ikke kan overskue at stå i køkkenet, og kokkerer i længere tid, så kan du vælge hurtig-kassen, som sørger for, at du får opskrifter, som ikke tager mere end 30 min. at lave, uden at gå på kompromis med smagen. Se flere her.

Det kan simpelthen ikke være nemmere, for du bestiller din mad online, får dem leveret, når det passer dig, og så er det bare om at komme igang.