Thursday, August 18th, 2022

Gode råd til at starte som sugarbabe

Sugarbabe er en betegnelse (stilling, vil nogen mene), som har eksisteret i rigtig mange år. Men er først begyndt at blive en populær betegnelse de seneste år. At være sugarbabe er en måde, hvor man kan tjene mange penge på. En sugababe er en ung pige, som blive betalt for at blive forkælet, på den ene eller anden måde, af sin sugardaddy.

Ikke et impulsivt valg

Dog er det, at blive sugarbabe ikke noget man springer ud i, fra den ene dag til den anden. For selvom det er af egen fri lyst, så skal man tænke på ens omdømme, og på hvad ens familie vil sige til det. For hvis man vil være en sugarbabe, betyder det ikke, at man skal have sex med ældre mænd. Man kan nemlig selv aftale med sin sugardaddy, hvad ens arbejde skal bestå af. På den måde, behøver man ikke at overgå ens egne grænser. Hvis det er dit ønske, så bliv sugarbabe allerede i dag. 

Lav regler for dig selv og sæt grænser

Så først og fremmest, så skal man afklare med sig selv, inden man starter med at være en sugarbabe, hvor ens grænser går, så man ikke pludselig står en situation, hvor man ikke ved, om man skal sige ja eller nej.

Dertil skal man også tænke på, at det forhold mellem en sugarbaby og en sugardaddy, ikke er et forhold, der spiller på følelser. For et sugardat forholde, går ud på at forkælelse, og på at hygge sig med hinanden. Derfor er det et ukompliceret forhold, hvor det kan gå, at få dækket de seksuelle behov, eller det kan være, at i blot vil nyde hinandens selskab, hvor i tager ud og spiser, går i biografen sammen, som et almindeligt kærestepar ville gøre. Men dette forhold, afspejler sig i, at manden forkæler kvinden med lækre gaver, såsom smykker, nyt tøj, god mad, og hvad sugerbaben nu godt kan lide.