Saturday, December 2nd, 2023

Fremtidens fremvisning af kunst

Når det kommer til kunst, vil man gerne opleve det live med sine egne øjne. Der er noget unikt over at går ind i et fysisk atelier, hvor man kan mærke den helt specielle stemningen. Man får hele oplevelsen, når man træder ind et atelier, ser originale værker og snakker men kunstneren.

Førhen har det ikke været muligt at genskabe den komplette oplevelse, men i en digitaliseret verden, sker udvikling hurtigt. Hos Galeo, har de formået at fremkalde store dele af den virkelige oplevelse – bare online. Her har man mulighed for at se værkerne, lære kunstnerne at kende, få en fremvisning i et virtuelt galleri samt få vist værket på din helt egen væg før køb.

Besøg Galeo her

Se værket på din væg før køb

Hos Galeo har de et program, som giver kunderne mulighed for at uploade et billede af deres væg hjemme i stuen, og få vist et specifikt originalt værk på væggen med de rigtige størrelsesforhold. Ved at angive afstanden på noget interiør i rummet, udregner programmet den faktiske størrelse på maleriet.  Dette er en af fordelene, ved at handle kunst online, da dette f.eks. ikke lade sig gøre i det fysiske galleri.

Lær kunstnerne at kende

Alle kunstnerne har en unik kunstnerside, som indeholder introtekst, en kunstnervideo og et CV. Galeo tager ud og besøger alle kunstnernes atelierer og laver en video, hvor man som kunde kan lære kunstneren bag værket at kende. De mange besøg gør det muligt for Galeo at skabe et tæt samarbejde med kunstnerne, som er en af grundene til, at indholdet og præsentationerne er så veludførte.

Virtuelt galleri

Noget af det nyeste inden for kunstbranchen er virtuel fremvisning af kunst. Hos Galeo har man mulighed for at opleve deres VR-galleri, hvor man direkte fra sin computer, kan gå rundt blandt værkerne, og få en realistisk idé om, hvordan værket ser ud i virkeligheden.