Friday, March 24th, 2023

Flytte igen

Det var ikke første gang, jeg flyttede denne her gang. Da jeg var 18 var jeg flyttet ud af mine forældre hus og ind i en lille lejlighed for mig selv. Jeg har altid været en meget selvstændig person så siden jeg var 15, var jeg begyndt at spare op, så jeg kunne flytte, så snart muligheden ville være der. Jeg ville gerne have det sådan at det var mit hus og mine regler.

Og jeg har aldrig fortrudt det. Men jeg ville dog ønske, jeg havde forberedt mig mere på flytningen. At jeg havde sorteret mine ting bedre og havde bestilt et bedre flyttefirma. Dem jeg havde betalt for, var til en billig pris, og det var alt jeg tænkte på der. Men de endte med at komme for sent, plus at de ridsede mit nye gulv. De var også virkelig uhøflige. Alt i alt var det bare en nederen første flytter oplevelse, og det vil jeg ikke opleve igen.

Så denne her gang lærte jeg af mine fejl. Jeg fandt nogle gode flyttetips inde på flyttefirmaet Billig Flyt, så denne her gang sorterede jeg mine ting på en mere taktisk måde, og markerede hvad der var ekstra skrøbeligt. Jeg endte med også at tage Billigflyt til at være det flyttefirma, jeg ville bruge. De havde fået gode anmeldelser og trustpilot så positiv ud, så jeg gik for det og håbede på det bedste.

Da dagen så endelig kom, var det et positivt udkom. Flyttemændene var der til tiden og ridsede ikke noget. De var smilende og høflige og alt i alt dejligt selskab.

De fik klarede tingene hurtigt, og så også til et billigt beløb.
Jeg var meget glad og overrasket over den oplevelse. Det var en meget rar og hyggelig flyttedag, og jeg nyder min lejlighed til fuld glæde.