Tuesday, September 26th, 2023

Få en underholdende og sjov aften

Besøg Golfskoven i Århus og prøv en af deres mange underholdende og sjove attraktioner. Vidste du at det f.eks. er et af de bedste steder at spille pool i Århus? Hvis du tænker ”kan det nu også passe”, så tøv ikke med at give dem et besøg. Du vil ikke blive skuffet.

De har en af de hyggeligste atmosfærer at spille pool i, så man har god ro til at koncentrere sig om at få kuglerne i hullet. Den eneste forstyrrelse du kommer til at opleve, vil være dine venner, der prøver at hyle dig ud af den, så du ikke vinder over dem. Golfskoven ligger ude i Højbjerg i udkanten af Aarhus, så du kommer også lidt væk fra byens larm.

Du kan nemt booke tid online til de fleste af deres aktiviteter heriblandt pool, uden at det koster dig en krone. Det er først, når man kommer ud for at spille, at man skal betale. Du slipper altså for at tage af sted, for så at opdage at der er fuldt booket, når du kommer derud. Mega smart! Overbevist om at det er godt sted at spille pool i Aarhus nu?

Andre sjove aktiviteter

Udover pool kan man også lave rigtig mange andre spændende ting. Du kan spille adventure golf som er en udvidet version af almindelig minigolf. Du kan også spille dart eller bordfodbold, hvis du er mere til noget andet. Vil du bare gerne have en stille og rolig aften, hvor du samles med dine venner, kan du også vælge at tage et af brætspillene ned fra den store reol med brætspil og samles om det. Så er der måske også plads til lidt mere snak.    

Golfskoven har desuden lige opdateret deres menukort. Det byder på masser lækre mad- og drikkevare. Burgerne er rigtig gode, så hvis du bliver sulten midt i et slag pool eller i pausen mellem de andre intense spil, kan de klart anbefales. Skal du have noget at skylle ned med kan du tilkøbe sodavand, øl eller vin.