Thursday, June 20th, 2024

Få en flottere hud: fordele ved at bruge en colour corrector

Når den daglige makeup skal lægges, eller når du gerne vil gøre noget ekstra ud af dig selv i forbindelse med en festlig begivenhed, er der mange ting, som skal spille sammen for at give det helt perfekt udtryk i ansigtet. 

 

Der skal puttes noget på læberne, der skal lægges noget om øjnene, og så skal der gøres noget ved huden, så den kommer til at fremstå smuk og ensformig. 

 

Sidstnævnte kan være noget af en udfordring, hvis du har urenheder og på anden måde en uønsket struktur i dele af huden. Dertil kan det skabe et uønsket look, hvis en farve på huden ikke passer til det look, du gerne vil skabe, hvor eksempelvis alt for røde kinder hurtigt kan spænde ben for dine makeup-planer. 

 

Så hvad gør du for at komme en uønsket farve i huden til livs? Svaret er selvfølgelig at bruge en colour corrector, som netop har til formål at ’rette’ på en farve i din hud. 

 

Hvad er en colour corrector? 

Hvis du nogensinde har bandet over en farve i din hud på eksempelvis kinderne, er en colour corrector det helt rette valg for dig. En colour corrector er nemlig en form for concealer, som effektivt kan komme uønskede farver i huden til livs. 

 

Det kan eksempelvis være de alt for røde kinder, som du gerne vil dæmpe lidt eller helt komme til livs, mens det også kan være andre uønskede farver, som du kan neutralisere ved at bruge en colour corrector. 

 

Det kan også være mørke render under øjnene, der nemt kan neutraliseres ved at bruge en colour corrector, så de grimme render ikke skal påvirke din mulighed for at lægge en smuk makeup. 

 

En colour corrector er en form for creme, som du skal smøre på det ønskede område, hvorefter du straks vil opleve den ønskede effekt, og en colour corrector er derfor nem at bruge og således nem at gøre til en del af din daglige rutine. 

 

Hvordan virker en colour corrector

En colour corrector virker kort sagt ved, at du påføre en farve, som er den modsatte af den, du gerne vil neutralisere. Ved at bruge eksempelvis grøn, som er den modsatte farve af rødme i dine kinder, vil de to farver neutralisere hinanden, så den markante røde farve udviskes. 

 

Den samme teknik kan bruges med andre uønskede farver i huden, for med et stort udvalg af farver i en colour corrector kan du altid finde den rette. 

 

Du skal bare lokalisere den farve i dit ansigt, som du gerne vil til livs. Herefter skal du bruge det medfølgende farvehjul i din colour corrector til at finde ud ad, hvilken farve du skal påføre for at udviske den uønskede farve. 

 

Det kan eksempelvis være en lilla, der vil neutralisere gule områder i huden, det kan være orange, der neutralisere mørke og lilla render under øjnene, eller der kan være den grønne, som neutralisere rød farve i huden fra akne, forkølelse eller noget helt tredje.