Saturday, December 2nd, 2023

Escape Room priser & tilbud

En installation af et Escape Room er et meget stort arbejde, først med gamedesign og udvikling af opgaver, flow og historie. Derefter den fystiske installation af teknik og “props”, som er betegnelsen for elektroniske opgaver i et Escape Room. Rummet skal også udsmykkes i det valgte tema for historien og samlet set kan en sådan installation nemt løbe op i flere hundrede tusinde kroner. Det kan være svært, at forestille sig, når man er spiller i et escaperoom, da det måske “bare” ligner en teaterkulisse eller et helt almindeligt lokale. Der er dog gjort rigtigt mange overvejelser undervejs og antal mandetimer løber også meget nemt op i flere hundrede timer til spiludvikling, design, håndværkere osv. 

Pris på at spille escape room

Det afspejles selvfølgelig i prisen for et escape room, at der er investeret mange penge og mandetimer i udviklingen og derudover er der også mange løbende omkostninger til husleje, forsikringer og ikke mindst løn til live game-masters, som er vært for de besøgende gæster. Priser for at prøve et escape room ligger således omkring ca. kr. 300-400 pr. deltager, for at forretningen kan hænge sammen. Der skal også tages hensyn til, at efterspørgslen er meget svingende over ugedage og tidspunkter, hvilket gør, at et rum ofte står ubrugt i mange timer og sågar hele dage i løbet af en uge. 

Last minute priser på Escape Room

Hos BreakoutRoom.dk i København og Rødovre, kan du prøve et escape room til en billigere personpris på udvalgte tider, hvor der f.eks. er et “hul” imellem bookinger på en dag, hvor rummet ikke bliver brugt og der samtidig allerede er personale på arbejde.

På den måde, kan selv mindre grupper af venner eller familie prøve et escape room med op til 50% rabat!

Last minute tider er en “win-win” situation for både virksomhed og kunde, da firmaet kan klare en lavere indtjening, idet nogen af omkostningerne allerede er afholdt og for de besøgende i escape room, som kan få en billigere pris på en oplevelse, som de måske ellers ikke ville have købt – og det er altså en helt unik og spændende oplevelse, at prøve et escaperoom.