Friday, March 24th, 2023

Er du typen der udskyder alt? Få disse tre ting ordnet nu

Er du den type, der plejer at udskyde alle ting, fordi du enten ikke gider, eller bare ikke har tid og overskud til at få det gjort her og nu, er der en række ting, som du virkelig ikke bør udskyde, og som ikke tager lang tid at få klaret.

 

Selvfølgelig kan alle have et travlt skema, men det er også vigtigt at finde tid til eks. disse tre ting, selv i en travl hverdag.

1 – Få klaret turen til tandlægen

For det første er det en rigtig god idé at få klaret den tur til tandlægen, som du måske har aflyst eller negligeret i lang tid efterhånden. Dine tænder bliver bare dårligere og dårligere, jo længere tid du venter med at komme til tandlægen, og det kommer du til at fortryde på den lange bane.

 

Det kan være, at tandlægen råder dig til at få en bideskinne, eller også er der nogle huller, som du har ladet stå til i lang tid, og som er ved at blive alvorlige. Og det tager jo ikke lang tid at tage til tandlægen, når det kommer til stykket.

2 – Få ordnet det du mangler i haven

Det kan også være, at du er i gang med en række projekter i din have, som du bare ikke har fået taget dig sammen til at få gjort helt færdige. Hvorfor ikke rydde weekenden for planer og så ellers få plantet de kirsebærtræer eller sat den hæk, som du mangler at få gjort?

 

Der er mange haver, der godt kunne bruge en ordentlig omgang. Er din have en af dem? Så er det bare med at sætte tid af inden for den nærmeste fremtid, så du også kan få en pæn og nydelig have.

3 – Få tømt din mailbox

Sidst, men ikke mindst, har du måske også udskudt det at få tømt din mailbox i lang tid. Du har sikkert rigtig mange mails, der bare ligger og venter på dig, og det fylder bare i dit hoved, hvis du ikke får ryddet op i dem.

 

Så gør det til en vane at sætte en dag eller to af om ugen eller måneden, hvor du lige går din indbakke igennem for mails, så du kan få den ned i 0. Det er en utrolig lettelse at have en tom indbakke, og så kan du nemt fokusere på alt muligt andet.