Saturday, December 2nd, 2023

Er dit stjernetegn skytten?

Alle vores stjernetegn indgår i den spændende videnskab kaldet astrologi, men det er altså ikke kun himlens stjernerækker, dit stjernetegn omhandler rent betydningsmæssigt.

Når du bliver født, hører du automatisk under et stjernetegn, alt efter hvornår på året du kom til verdenen. Er du født den 24. november, 21. december eller alt derimellem, så er dit stjernetegn skytten (latin: Sagittarius).

Stjernetegn: Skytten

Alle stjernetegn tilhører ét af de fire elementer, jord, ild, vand eller luft. Du tilhører ildelementet, ligesom du også har Jupiter som den styrende planet. Astrologerne har også tilegnet hvert stjernetegn en kvalitet og en farve. Din kvalitet er kaldet bevægelig, imens din farve er blå.

Skyttens styrker og svagheder

Alle stjernetegn menes også at besidde nogle udvalgte styrker og svagheder. Når det kommer til dine styrker, indgår intelligent, videbegærlig, kreativ og ubekymret. Handler det derimod om dine svagheder, skulle du være nem at distrahere og temperamentsfuld. Både dine styrker og svagheder er dog vigtige at være bekendte med, da de former dig som person.

Skyttens dos and don’ts

Astrologerne menes også at kunne vide igennem dit stjernetegn skytten, hvad du kan lide og ikke lide. Du kan godt lide intelligente samtaler, rejser og nye oplevelser. Alt dette kan let kobles på dit ønske om frihed. Du kan derimod ikke lide ensformighed, gentagelser og ”hamsterhjulet”. Det er derfor at der helst skal ske noget i dit liv, og det hele skal altså udfolde sig med en god portion frihed, samt skiftende aktiviteter.

Lidt om skytten

Er du skytte, så skal hver dag leves, som var det den sidste! Du foretrækker at fylde din dag med nye oplevelser, spændende aftaler og rejser, og for dig er det lige fedt, om det så omhandler en ny destination, eller om du prøver en anderledes restaurant i dit lokalområde. Du foretrækker at dagene ikke ligner hinanden, og du er derfor heller ikke typen, der finder dig selv i det samme job i lange årrækker. Du er meget socialt anlagt, men du kan også godt finde ud af, at nyde dine alene stunder. Når du er omgivet af mennesker, er du åben og god til at snakke, ligesom du elsker at have dybe samtaler med andre mennesker. De dybe samtaler skal helst indeholde livets spørgsmål, da det er ét af de emner, som du godt kan lide at diskutere med andre om.

I dit arbejdsliv skal dine opgaver helst variere, og du kan ikke lide for ensformige dage. Selvom at du har et arbejde som du er glad for, ændre det ikke på dit endelige mål om, at du skal kunne holde en formidabel økonomi, da du jo skal bruge penge til dine mange oplevelser og rejser, og det kan altså godt komme i vejen for din frihed – derfor bliver du også nogle gange alt for distraheret, når du drømmer dig væk fra arbejdet og ud til dér hvor der er højt til himlen og vandet er turkisblåt. Oplevelserne og rejserne kalder på dig, og du kan tydeligt høre dem