Tuesday, September 26th, 2023

En keratosis pilaris behandling kræver de rette produkter

Hvis du har små røde knopper på dine arme og lår, er det muligvis keratosis pilaris. Knopperne kan godt minde om bumser, men de vil kun opstå på dine arme og lår. I stedet vil du typisk få bumser i ansigtet eller på ryggen. Hvis du har fået de små røde knopper, kan du minimere dem med den rette keratosis pilaris behandling. Behandlingen kræver, at du anvender de rette hudplejeprodukter til en grundig hudplejerutine. Du kan læse meget mere om, hvilke produkter der er gode til en keratosis pilaris behandling på www.danishskincare.dk.

Minimer irritationen af din hud

Hvis du gerne vil af med keratosis pilaris, er det vigtigt, at du undgår at irritere din hud. Det gør du blandt andet ved at undgå alkohol, farvestoffer og parfume i dine kosmetiske produkter. De ingredienser irriterer nemlig huden. Når din hud bliver irriteret, risikerer du at dine hududfordringer bliver forværret.

Af samme grund bør du også undgå tætsiddende tøj. Når tøj sidder tæt på din krop, skaber det nemlig friktion. Friktionen irriterer din hud og kan også forværre dine udfordringer med huden. Undgå derfor stramtsiddende tøj, når det kan lade sig gøre.

Mere om keratosis pilaris behandling

Når du gerne vil behandle din keratosis pilaris, er det vigtigt, at din hud får rigeligt med fugt. Derfor skal du undgå ansigts- og kropsvaske, hvor der er sæbe i. Sæben udtørrer huden i stedet for at fugte den. Derfor skal du i stedet købe en ansigts- eller kropsvask, som fugter din hud.

Når du gerne vil af med de små røde knopper, skal du også bruge et produkt, der renser din hud i dybden. Her er produkter med salicylsyre særligt gode. Salicylsyren er fedtopløselig, hvilket gør den i stand til at trænge dybt ned i hudens porer og rense porerne. Med andre ord fungerer salicylsyren altså som en slags blid peeling eller blid eksfoliering.

Salicylsyren virker også ved at fjerne døde hudceller. Det betyder for dig, at dine udfordringer med huden bliver bekæmpet, inden de bliver synlige for det blotte øje.

De rette produkter er alfa omega i din keratosis pilaris behandling

Når du gerne vil af med de små røde knopper, skal du anskaffe de rette produkter. Helt konkret skal du anskaffe dig en kropsvask, der er fremstillet uden sæbe. Derudover skal du også have fat i en dagcreme, der både kan beskytte din hud mod solen og pleje den.

Det er også vigtigt, at du anskaffer dig et produkt med salicylsyre. Det er nemlig salicylsyren, der har evnen til at reducere de små røde knopper. Du bør også anskaffe dig en natcreme, der gennemfugter huden. Natcremen skal være beroligende, plejende og genopbyggende.

Derfor skal du anvende flere produkter til din keratosis pilaris behandling

Det kan måske virke lidt uoverskueligt med alle de produkter, men der er altså en mening med galskaben. Når du gerne vil af med keratosis pilaris, kan du ikke blot behandle knopperne én gang. Knopperne opstår, fordi kroppen producerer for meget keratin. Den overfløde keratin går derfor ind og lukker hårsækken. Det er derfor, at der opstår knopper.

Når du døjer med keratosis pilaris, har du derfor brug for en rutine, der kontinuerligt renser din hud i dybden. Kun på den måde kan du holde knopperne væk.