Sunday, September 25th, 2022

Ecooking Makeup

Ecooking er et dansk makeupmærke, der har eksisteret siden 2006. Mærket er kendt for sine naturlige og økologiske ingredienser og for sit engagement i at være miljøvenligt.

 

Ecookings makeup er fri for parabener, sulfater, syntetiske duftstoffer og andre skadelige ingredienser. I stedet bruger mærket naturlige og økologiske ingredienser som sheasmør, jojobaolie og bivoks.

 

Mærkets miljøvenlige egenskaber er også imponerende. Alle Ecooking’s produkter er veganske og grusomhedsfrie. Emballagen er fremstillet af genbrugsmaterialer, og mærket kompenserer endda for sine CO2-emissioner.

 

Hvis du er på udkig efter et naturligt, miljøvenligt og prisvenligt makeupmærke, er Ecooking et godt valg. I denne guide vil vi se nærmere på mærket, dets produkter og hvad der adskiller det fra andre naturlige makeupmærker.

 

Ecooking blev grundlagt i 2006 af den danske makeup-artist Line Katrine. Line blev motiveret til at skabe et naturligt og miljøvenligt makeupmærke, efter at hun selv havde oplevet de negative virkninger af konventionelle makeupprodukter.

 

Ecookings produkter er fri for skadelige ingredienser som parabener, sulfater, syntetiske og duftstoffer. I stedet bruger mærket naturlige og økologiske ingredienser som sheasmør, jojobaolie og bivoks.

 

Ecooking’s produkter er også veganske og grusomhedsfrie. Mærket tester ikke sine produkter på dyr, og alle produkterne er registreret i PETA’s Beauty Without Bunnies-program.

 

Ecookings emballage er fremstillet af genbrugsmaterialer, og mærket kompenserer for sine CO2-emissioner. Ecooking er også medlem af 1% for the Planet, en organisation, der forbinder virksomheder og almennyttige organisationer for at hjælpe med at bevare miljøet.

 

Det, der adskiller Ecooking fra andre naturlige makeupmærker, er deres forpligtelse til at være prisvenlige. Mange naturlige og økologiske makeupmærker er for dyre for mange forbrugere, men Ecookings produkter er meget prisvenlige.

 

Ecooking’s makeup er også af høj kvalitet. Mærkets produkter er blevet omtalt i magasiner som Elle og Glamour, og mærket har vundet flere priser for sine produkter.

 

Hvis du er på udkig efter et naturligt, miljøvenligt og prisvenligt makeupmærke, er Ecooking et godt valg. Mærkets produkter er fri for skadelige ingredienser, veganske og grusomhedsfri og fremstillet af genbrugsmaterialer. Ecooking er også meget overkommeligt, og produkterne er af høj kvalitet.

Find et stort udvalg af ecooking her.