Monday, June 5th, 2023

Drejeplader er en nødvendighed til dine kager

Det kan være meget tidskrævende og ret svært at dekorere kager derhjemme, hvis man ikke har de rigtige redskaber. En god ting at have i sit køkken, når man ofte selv bager, og dekorerer kager, er en drejeplade. En drejeplade er en funktionel plade, som gør arbejdsprocessen langt nemmere, men også selve serveringen nemmere, da man kan bruge drejepladen til direkte servering. Den vil ikke kun gøre det nemmere at dekorere din kage, men den kan også hjælpe på dine rygsmerter!

Hvad er en drejeplade?

En roterende drejepleje er et super effektivt redskab, når man skal opsmøre, glasere og pynte en kage. Den gør det nemt at dreje kagen, så du har begge hænder fri til at dekorere. Den fungerer på en så simpel måde, at man placerer kagen oven på drejepladen, og på den måde, kan man let og elegant dreje kagen rundt, eftersom man får arbejdet rundt på kagen.

Den er oftest lavet i skridsikkert materiale, så man ikke står med en kageopsats, der glider på bordet, som gør det hele meget mere besværligt.

Der findes flere forskellige drejeplader at vælge imellem, hvis man ikke allerede har en. Det vigtige, du skal tænke over, når du køber en drejeplade er, at diamenten passer til den størrelse kage, du vil lave. De fleste drejeplader har en stor diamenter, som giver muligheden for at lave store kager, men også mindre kager er en mulighed. Mange drejeplejer er også ideelle til servering, så man kan dekorerer og pynte, samt servere på samme drejefad.

Wilton drejeplade

Wilton er et yderst populært mærke indenfor kageredskaber. Og ikke mindst, er deres Wilton Drejeplade et godt redskab at have. Den er også roterbar, og skridsikker, og så har den en diameter på hele 30,4 cm, som gør det muligt, at selve de helt store kager.