Wednesday, May 25th, 2022

Dette blev der snakket meget om i 2021

2021 har budt på mange overraskelser. Nogle vil måske sige, at der kom flere overraskelser, end man lige ønskede. Dette gør sig dog ikke gældende for de folk, der investerede penge i bitcoin for nogle år siden eller i starten af 2021. Kursen har nemlig udviklet sig meget fordelagtigt i løbet af 2021.

Nummer 1: Kryptovalutaer

Mange har snakket om kryptovalutaer i 2021, og dette skyldes – som vi lige har været inde på i introduktionen – at kurserne er meget høje, og det har de egentlig været nærmest i hele 2021. Aldrig er så mange mennesker begyndt at købe bitcoins, og denne trend ser egentlig ud til at fortsætte ind i det nye år. Spørgsmålet er så bare, om kursen kan holde sig så højt oppe. Der er mange penge på spil for mange mennesker, og derfor kan det være, at man skulle overveje at reducere sin risiko og dermed eksponering mod dette.

Nummer 2: NFT’er

Puha, NFT’er er virkelig blevet omtalt meget i løbet af de seneste par måneder. Det kan godt være, at det er en del af ovenstående kategori, men de fortjener virkelig en kategori for sig selv. Disse Non-Fungible Tokens har eksisteret i mange år, men det er først nu, at de er begyndt at blive solgt for mange tusind kroner – hvis ikke millioner.

Mange NFT’er er baseret på Ethereum, som på nuværende tidspunkt er i gang med at gå over til Proof of Stake modellen. Ønsker du at vide mere om denne model, så kan du læse mere om det på denne hjemmeside: https://proofofstake.dk/

Nummer 3: Virussen

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at mange mennesker har snakket om virussen. Denne burde egentlig være nummer 1 på denne liste, men det ville ikke være så spændende. Man hører om den hele tiden, og alle vil gerne have, at den forsvinder så hurtigt som muligt.

 

Hvad snakkede du mest om i 2021? Vi glæder os til at høre det.