Monday, June 5th, 2023

Det skal du spise til frokost

Du har en aftale med din ven. I skal spise frokost. Ikke der hjemme men ude i byen. I er dog i tvivl om hvilken slags mad i vil have. Der er et hav af muligheder, og alle sammen virkelig lækre. I denne artikel prøver vi at give et par gode ideer til hvad man skal spise til frokost ude i byen. Læs med nu og bliv klogere.

Mexicansk

Efterhånden som verden er blevet meget mere multikulturel popper der flere og flere mexicanske spisesteder op der virkelig kan noget. For at prøve noget andet, kan man altså vælge at spise frokost med tacos. Ekstremt smagfuldt fyldt enten af, gris, kylling, okse eller forskellige vegetariske valgmuligheder. Vi er i hvert fald helt vilde med mexicansk. Det er altid sjovt at kaste sig ud i noget nyt.

Klassisk smørrebrød

Kan man fejle her når man er i Danmark? Nej næsten ikke. Smørrebrød på spisesteder, eller catering af smørrebrød til større selskaber de kan det hele. Sæt jeg ned sammen med en kold øl og nyd et stykke højt belagt med hvad hjertet begærer. De kan fås i alle afskygninger, størrelse og kvaliteter. Vælg de gode! Så er man helt sikker på det virker fuldstændig som det skal.

Salat

Sundhed og miljø er højt på dagsordenen for mange. Ikke kun små andele af samfundet, men stort set alle steder. Her er salat et virkelig godt alternativ, og vælger man det rigtige sted, så skal man ikke være bekymret for at smagen ikke er der. For wow hvor kan man opleve nogle gode kombinationer. Om det er en klassisk cæsar salat, eller en fra Mellemøsten, hvor nuancerne brager frem, så prøv det nu til frokost med din ven. Samler vi det hele, så kan man finde mad fra alle verdensdele. Spørgsmålet er bare hvad man tør kaste sig ud i.