Monday, April 15th, 2024

Derfor skal du købe oppustelige kostumer

Du har uden tvivl set dem før; store, semilivagtige kostumer, og garanteret i form af en T-rex. Oppustelige kostumer er sjove og får enhver til at smile, men vidste du, at du sagtens kan købe ét selv? Den er god nok!

Det kræver ikke noget at købe et kostume, der skal pustes op. De fleste kommer med en blæser, så du bare skal betale og tage det på! Læs mere om de forskellige muligheder i den her korte artikel.

Sjove og anderledes kostumer

Et oppusteligt kostume er en sjov og anderledes måde at klæde sig ud. Den er ikke ideel til kostumefester, hvis du ikke har noget at skifte til, men det er stadig en sjov måde at få et godt grin i hverdagen.

Der er meget, du kan bruge et oppusteligt kostume til, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Du vil skille dig ud fra mængden på sidste skoledag eller give passerende et godt grin, når du går ned ad gaden klædt ud som en kæmpe dinosaur.

Oppustelige kostumer kan også være mere håndterbare og fokuserede på illusioner. De kan for eksempel sidde på dig, så det ligner, du ridder på en flamingo eller en tiger. Den type er nemmere at have med til fester, og du bestemmer selv, hvilket udtryk, du vil komme med!

Levende udklædning

Det sjove ved et oppusteligt kostume er, at de ofte bliver mere livagtige. Du kan tage et enhjørningepandebånd på, eller du kan købe et kostume af en oppustelig enhjørning og faktisk ligne den mytologiske hest – selvfølgelig i en stiliseret og tegneserieagtig udgave.

Hvis du går op i, at det skal være anderledes, skævt og spøjst, så er et oppusteligt kostume det, du leder efter. Prisen er ikke spor slemt, alt taget i betragtning, og hvis du passer ordentligt på det, kan du bruge det igen og igen!

Du kan sammensætte flere kostumer og lave en gruppe med dine venner. I vil se ekstra tjekkede ud, når I viser jer som en flok tossede pandaer eller tårnhøje isbjørne.

Humor, jokes og løjer

Oppustelige kostumer giver god mulighed for masser af jokes og løjer, og hvis du vil skabe lidt skæg i gaden, på din skole eller i din vennekreds, er det her, du skal se. Mange kostumer skjuler nemlig dit ansigt gennem et net, så du kan se ud, men andre ikke kan få øje på dig. Dét gør dem ideelle til at drille folk på første eller sidste skoledag, eller skaber et sælsomt syn på gaden.

Du kan bruge dit oppustelige kostume, som du ønsker. Lav sjov og få folk til at smile ved at danse, så halen hopper, eller løbe rundt og ligne en forvirret høne!

Med oppustelige kostumer er du allerede halvvejs, og der skal ikke gøres særlig meget, for at få andre til at le. Det er hverdagskomikerens drømmekostume, som du end ikke behøver at tænke voldsomt meget over. Køb det, pust det op, hav det sjovt – så nemt er det!