Monday, November 28th, 2022

Den våde årstid med regnjakker og gummistøvler

Nu hvor vi går de hyggelige årstider i møde, er det på tide at anskaffe sig en regnjakke. Selvom efteråret er hyggeligt, så er det typisk lig med regn i Danmark.

Vær forberedt på regnvejr

Du arbejder egentlig på et kontor og bruger det meste af dagen indenfor, når du er på arbejde. Men der findes ikke noget værre at blive fanget af ren regnbyge, når man cykler på arbejde. Man kommer drivvåd ind på kontoret, og sidder og fryser hele dagen. I de fleste tilfælde bliver man vildt syg efterfølgende, fordi man sidder i 8 timer og er drivvåd og fryser. Derfor er en regnjakke essentielt til efterårets våde vejr. Når du har fri, bruger du egentlig også meget tid på at gå ture i skoven og ved stranden – det er lidt din måde at koble af på og finde ro i en ellers meget travl hverdag. Derfor er det endnu mere vigtigt at have en god regnjakke.

Men hvilken regnjakke skal du vælge?

Den må gerne være lidt smart, nu hvor du skal bruge den på vej til arbejde. Du har hørt meget om de populære Ilse Jacobsen regnfrakker, som er vildt smarte, i god kvalitet og til en rigtig god pris. De findes dog i så mange forskellige variationer, at du er blevet helt forvirret over det store udvalg. Skal det være den almindelige og klassiske Ilse Jacobsen regnjakke? Eller skal det være en af de lidt tykkere? Når du skal cykle til arbejde, så er en almindelige, klassiske og tynde ideel, da du ikke begynder at svede helt vildt på turen. Den tykkere regnfrakke er nok mere god til, når du går dine lange ture i skoven og ved stranden. En god løsning på dette kompromis vil være at købe den klassiske regnjakke, som passer til når du tager på arbejde. Når du så skal gå ture i skoven og ved stranden, så kan du hoppe i en tyk trøje, så du kan holde varmen på gåturen.