Sunday, February 5th, 2023

De 5 hotteste bolig- og møbelbrands

Bolig- og møbelmarkedet er i rivende udvikling og danskerne køber møbler til højre og venstre. Corona-krisen har helt sikkert haft en finger med i spillet, men som udgangspunkt er danskernes forbrug og især forbrug på møbler, interiør, indretningselementer og lignende. sprunget alle rekorder. Det kan både have nogle positive og negative konsekvenser med sig. På den negative side, så er det med til at hive inflationen ekstra op, da den store efterspørgsel gør, at butikkerne kan sætte prisen i vejret eller holde den kunstigt højt i længere tid. På den positive side, så giver det de forskellige boligbrands og møbelbrands blod på tanden ift. at få produceret nye møbler og interiør, at konkurrere med hinanden omkring at være først med nye trends og meget mere.

I denne artikel vil vi dykke nærmere ned i de brands, som klarer sig allerbedst i disse tider og som er blevet danskernes favoritter.

Hay

Hay er en møbelvirksomhed, som er startet af Mette Hay og Rolf Hay her i Danmark. De efter sidenhen blevet en verdensomspændende virksomhed, som både er utroligt effektive på det private marked, såvel som det forretningsmæssige marked for møbler og indretning.

FDB Møbler

FDB Møbler har utroligt mange fantastiske møbler inden for næsten alle kategorier. Det kan være sofaer, lænestole, spisebordsstole, sofaborde, reoler, spiseborde og meget andet. FDB Møbler finder sin inspiration på tværs af kloden og i samarbejde med mange forskellige tilknyttede designere.

Living&more

Living&more har fingeren på pulsen hvad angår nye møbler. Det kan eksempelvis være boligtilbehør, lamper, sengeborde, skriveborde, vitrineskabe og meget mere. Deres stilretning er noget som virkelig tiltaler danskerne og går godt i spænd med nutidens trends, som er meget stilsikre. Der er masser af minimalisme, smukke farver, fantastiske materialer og gode designs af spore i de møbler som Living&more producerer.

Gubi

Gubi er essensen af høj kvalitet og overklassedesign. Her får du skinnende metal i kombination med velour-betrukkede møbler, som fremføres på kryds og tværs af de forskellige modeblade. Gubi har for længst etableret sin plads i Danmark og på det konkurrenceprægede møbelmarked.

Bloomingville

Bloomingville tiltaler befolkningen med deres bløde linjer, vage farver og messingbelagte interiør. Der er tale om møbler og brugsgenstande, som år efter år er på mode og bliver købt i stor stil af danskerne. 

Det er spændende at se hvordan markedet udvikler sig fremadrettet, men her er der i hvert fald tale om 5 brands, som du bør holde øje med.