Wednesday, May 25th, 2022

Danske cykelmærker

Centurioner at af de mest kendte danske cykelmærker gennem de seneste mange år. Cyklerne bliver produceret af HF Christiansen A/S i Randers, en virksomhed som har produceret cykler i mere end et århundrede. Udover Centurion cykler, producerer de også en masse andre kendte cykelmærker, som f.eks Avenue, MBK, Nishiki, og Raleigh.

 

Trofaste købere

Ca. 70% af alle danskere genkender Centurion brandet, og tager man selve målgruppen er tallet op mod 90%. Det skyldes i høj grad at Centurion er kendt for at producere gode solide cykler, med en lang levetid. Selve kvaliteten af produkterne har altid været i højsædet, og det er i høj grad kommet køberne tilgode. Den høje kvalitet, samt cyklernes funktionalitet, har gennem tiderne skaffet Centurion cyklerne en trofast og tilbagevendende køberskare.

 

Funktionalitet og design

Siden starten i firserne, har Centurion haft fokus på, at deres cykler både skal være funktionelle, og have et smukt design. I samspil med den udprægede brug af kvalitetskomponenter, har det resulteret i cykler med en særdeles høj brugsværdi, og langvarig levetid, til glæde for ejerne. En cykel fra Centurion, har altid været synonym med flotte og holdbare cykler, som uden problemer klarer hverdagens strabadser, og som samtidig byder på god komfort og køreglæde.

 

Bredt produktprogram

Centurion har gennem tiden opbygget et særdeles bredt program af forskellige cykeltyper, f.eks citybikes, sportscykler, retrocykler og senest også elcykler.

Hver enkelt type cykel kan noget forskelligt, og har sine helt egne styrker og kvaliteter. F.eks er flere sportscykler og citybikes, fremstillet med stel i letvægtsaluminium, for at skabe en optimal balance mellem vægt og styrke, alt sammen til glæde for ejerne. Man kunne blive ved med at fremhæve den ene model efter den anden, for de har alle noget helt unikt at byde på, i forhold til design, funktionalitet, og kvalitet.

Det er det som gennem alle årene har medvirket til, at Centurion i dag har et yderst trofast og kvalitetsbevidst publikum.