Tuesday, September 26th, 2023

Cocktails catering gav en unik fest!

Jeg har længe gerne ville holde en VIRKELIG god fest. Du ved, sådan en hvor der ikke mangler noget som helst, og det hele bare spiller. Det kræver uden tvivl tid og planlægning at få det op at stå, men i sidste ende er det virkelig det hele værd.

Jeg satte mig for at bestille cocktails catering, da jeg har hørt en masse godt om det. Og jeg må bare sige, at jeg aldrig har fået så gode cocktails i mit liv før! Hold da op, bartenderen vidste virkelig, hvordan hun skulle gribe det an.

Derfor vil jeg uden tvivl anbefale det til alle, der læser med. Jeg lover jer, at I får en fest, I sent glemmer – og det samme gælder for jeres gæster. 

 

Cocktails catering med de bedste bartendere

Det var enormt tydeligt, at bartenderen vidste, hvordan hun skulle mixe de lækreste cocktails. Hun greb ud efter den ene lækre spiritus og sirup efter den anden, som lå detpå rygraden, hvordan man lige laver en god Pina Colada.

Det stod soleklart, at hun havde en bartender uddannelse med i bagagen. Det skal man bestemt ikke undervurdere, for hun klarede det med bravour, og det virkede som det letteste i verden for hende at mixe selv de mest komplicerede cocktails.

Derudover var det ikke noget problem, når der lige var lidt mange gæster i baren. Det kunne hun sagtens overskue, og det så ikke ud til at det pressede hende synderligt meget. 

 

4 cocktails på menuen

Jeg bestemte mig for at få 4 cocktails med på menuen, da jeg mente, at det var nok til en fest for 50 personer. Jeg sørgede bare for, at der var nogle forskellige, så de ikke alle var søde eller sure. Der var derfor noget for alle, selvom der kun var 4 cocktails at vælge imellem.

Der var bestemt heller ikke noget brok fra nogle af gæsterne, så de var tydeligvis glade for udvalget. De behøvede faktisk ikke flere forskellige cocktails at vælge imellem.