Thursday, August 18th, 2022

Byg dit eget skur: Her er et par gode råd med på vejen

Det er ved at være tid. Nu skal skuret endelig bygges i haven. Men mon ikke der er et par ting der kan gå galt i processen. Højst sandsynligt ja! Som med alle byggeprojekter vil der altid være en del ting at tage stilling til. Derfor har vi lavet et kort sammendrag af en række tips og tricks, inden og imens man går i gang med at opsætte skuret.

1.      Planlægning

Som med de fleste større projekter, har planlægning altid været en god idé. Skab det overblik man ofte mangler. Hvor skal det stå, hvilke redskaber og materialer skal du bruge. Listen er lang, derfor er det yderst vigtigt at få det hele ned på skrift. Så glemmer man ikke noget. Og det er nøglen til et succesrigt slutresultat.

2.      få Hjælp

Snak med enten venner, familie eller bekendte om hjælp. Det skader ikke at spørge. Hjælpen er dog guld vær. Opsætning af skur er ikke en lille opgave. Tværtimod. Der er sikkert nogen der har mere erfaring end dig, det rigtige værktøj eller det skarpe overblik.

3.      Stolpesko

Hav et sikkert fundament. Har du mulighed for at støbe stolpesko ned. Så gør det! Hele konstruktionen vil gavne godt af det. Stolpesko gør dine stolper holder længere tid og derved også hele skuret.

4.      Spær

Gå ikke ned på noget. Læg dine spær korrekt og du får en stabil konstruktion. Det er klart at fortrække. Skur i flere år, ja tak.

5.      Isolering

Hvad skal skuret bruges til? Kan det betale sig evt. at isolere. Det kræver ikke det store arbejde, og giver måske i sidste ende større funktion for skuret. En kold vinterdag med frost er aldrig sjovt. Måske heller ikke for de ting du opbevarer derinde.

6.      Facaden

Maling, den rigtige. Den til udendørsbrug. Spar ikke for meget her. Den største overflade der står nøgent i det danske vejr. Det altid en god idé at holde sin facade i god behold. Du skal kigge på den hverdag. Så brug din energi her