Wednesday, May 25th, 2022

Alufælge til selv de mest kræsne

De fleste har ikke nogen holdning til alufælge, indtil de pludselig skal købe. 

Hvis du nogensinde har skulle købe alufælge, har du sikkert ikke tænkt meget over hvordan de skulle se ud. Indtil du pludselig sad foran skærmen eller stod i butikken. Når du så ser det store udvalg man kan få, så bliver man pludselig tvunget til at vælge en man bedst kan lide. Det kan dog føre til at man næsten ikke ved hvad man skal vælge. 

Et par guidelines der hjælper

Et par guidelines kan dog hjælpe i valget af den rette fælge. Først og fremmest er det vigtigt at få det udvalg der passer til din bil. Det plejer at fjerne en del modeller. De fleste fælge laves nemlig ikke til alle biler. Det kan have noget med størrelsen at gøre, det kan være stilen der passer til bilen osv. Alt i alt vil det reducere dit udvalg under normale omstændigheder. Der er dog nogle biler hvor udvalget næsten er komplet. Typisk er det også de mest populære biler. 

Hvor store skal de være?

Når du så har fået præsenteret de fælge der passer til netop din bil. Så kommer næste spørgsmål, hvad størrelse skal det være. Skal det være en 16″ eller en 20″. Her begrænser din bil dig også til nogle bestemt størrelser. Det bliver svært at få 22″ fælge på en UP. Ligeledes vil 16″ nok ikke passe på en kæmpe SUV. 

Når diverse dimensioner er på plads og du så står med det udvalg der vil passe. Så er det tid til at lade smagen komme på banen. Dertil skal siges at mørke fælge stort set altid ser bedst ud til biler med lys lakering og vice versa. 

Hvilken årstid skal de på

En ting du skal være opmærksom på hvis det er fælge der skal bruges med vinterdæk, er at de ikke må være polerede. Fælge med poleret overflade bliver tit grimme i kanterne og irrer når de bliver udsat for salt og frost. 

Vi ønsker god jagt på de rette fælge. Se gerne det store udvalg ved artcars.dk på deres webside.