Tuesday, April 30th, 2024

Sådan accelererer du din karriere

1. Løft dig selv til en højere standard

Du kender sikkert at sidde fast i en stilling, i de samme arbejdsopgaver og de samme gamle rammer. Det sker mindst én gang for alle mennesker i hele Danmark, så det er super normalt. Dog er starten på en ny og bedre karriere ikke nem. Det kræver at du forventer mere af dig selv i din hverdag og i din fritid. I stedet for at ligge på langs i weekenden kan du i stedet bruge tiden akademisk og konstruktivt på at læse den bog du aldrig fik læst eller købe det fitnessabonnement som bare har ligget og luret de seneste mange måneder.

2. Forvent mere af dig selv og dine kollegaer

Du kan hjælpe dig selv ved at forvente mere af dine kollegaer. Det er ligemeget hvor selvstændig du tror du er, jo dygtigere og jo mere ivrige dine kollegaer bliver jo mere vil de presse dig til at blive bedre. Du vil opleve at blive mere ivrig for, ja, at overhale dem men du vil også opleve at i sammen bliver stærkere. Når du sætter baren højt, måske endda for højt kan det godt være at du ikke kan nå den men at du i stedet rammer et sted derop af. 

3. Spis godt og kend dine grænser

Maden er vores livskraft. Det er sikkert ikke ny information for dig men vores energi, sexdrive og vores styrke kommer stort set udelukkende fra vores mad og hvor meget søvn vi får. Kombinerer man de to ting rigtigt kan man blive en ustoppelig maskine, der springer frem og tilbage og ikke kan få nok af det du går og laver. Samtidig kan du presse dine egne grænser lidt, det har aldrig skadet nogen. Bare lige for at mærke hvor meget du kan tage og hvor meget du ikke kan tage.

4. Bliv den bedste til det du laver

Psykolog lyngby og andre coaches vil fortælle dig at hvis du vil blive den bedste til det du laver, vil du blive misforstået af alle og enhver. Du kommer til at arbejde så hårdt for at opnå dit mål at der ikke er nogen der kommer til at forstå dig. Du vil blive så indskrænket til at kunne præstere til netop det formål at få det du gerne vil have. Men er dette virkelig dit mål? er det værd at gøre alt det og ofre det du har for ære?