Monday, June 5th, 2023

5 ting du altid bør have i din pusletaske

Det kan godt være lidt forvirrende det hele, når man står i sin nye rolle som forældre, og derfor kommer i nok til at opleve at i tit kommer til at glemme noget, særligt når i skal have jeres baby med på tur. Derfor er det en rigtig god idé at have en pusletaske, som altid er pakket med det mest nødvendige, så kan i i hvert fald klare jer langt hen af vejen.

Hos Little Happy kan du finde rigtig mange flotte og gode pusletasker af rigtig høj kvalitet, så i har et godt udgangspunkt. En pusletaske skal nemlig kunne holde til at blive brugt ofte, og til at blive sat alle mulige forskellige steder. Derfor er det altså vigtigt at vælge en god pusletaske, som passer helt perfekt til de behov i har i jeres lille familie.

Husk nu det hele

Når først i har fået valgt den helt perfekte pusletaske, så er det en rigtig god idé at få pakket lidt af det ned i pusletasken, som bare altid bør være der. Så er det langt nemmere når i skal ud af døren, at i blot skal tilføje de sidste par ting, som i skal have med. Dermed får i gjort hverdagen lettere for jer selv, og det virker pludselig langt mere overskueligt at have baby med på tur, når det ikke kræver den helt store pakning først. Der er dog 5 ting i altid bør have i pusletasken, og med disse 5 ting, så skal i nok klare jer på jeres tur:

  • Bleer – Bleer er jo i første omgang den helt åbenlyse grund til, at i har taget en pusletaske med. Det er jo for at i kan skifte barnets ble, på en let og bekvem måde. Derfor er det en god idé altid at have et par bleer i pusletasken, for så skal i nok komme rigtig langt med jeres tur.
  • Vådservietter – Vådservietter er rigtig gode at have i pusletasken, både til når barnet skal have skiftet ble, men også hvis barnet skulle få fedtede fingre eller mad om munden når i skal på tur. Når først i er begyndt at tage på tur med jeres baby, så finder i hurtigt ud af at vådservietter er noget af det bedste altid at have på sig.
  • Sutter – De fleste børn bruger sut, og for mange børn er sutten altså helt uundværlig. Derfor er det en rigtig god idé altid at have en sut eller to liggende fast i pusletasken, for det er altid sutterne man glemmer når man skal ud af døren.
  • Ekstra tøj – Hvis uheldet skulle være ude, så er det en rigtig god idé at have et ekstra sæt tøj med til barnet. Du vil med garanti ofte få brug for at have et ekstra sæt tøj med, og derfor er det godt at det ligger fast i pusletasken.
  • Stofbleer – Stofbleer kan bruges til rigtig mange ting, og derfor er de praktiske at have i pusletasken. En stofble kan både bruges til at tørre op med, som et lille tæppe, som pusleunderlag eller som et afdække, hvis du skal amme et sted med mange mennesker.