Tuesday, September 26th, 2023

3 vigtige ting at huske når du skal på sommerferie

Skal du snart på sommerferie, eller skal du snart i gang med at booke din sommerferie, har vi her samlet en række gode tips til, hvad der er vigtigt at huske på i den forbindelse.

 

Der er meget, der kan gå galt, når det kommer til din sommerferie. Du kan blive syg, du kan misse din flyafgang, eller du kan glemme dit pas på vej til lufthavnen. Derfor er det vigtigt, at du tager det roligt og tænker dig om, når du skal på sommerferie, så intet går galt.

 

Få flere gode råd til den perfekte sommerferie sydpå lige her.

Book i god tid

For det første kan det være meget smart at booke dine ferie i god tid, hvis du vil være sikker på, at du kan komme afsted i en bestemt uge på et par bestemte datoer.

 

Venter du meget længere, er det jo ikke sikkert, at hotellet har plads til dig i den uge, hvor du gerne vil afsted. Og det vil jo være en skam. Så vær ude i god tid når det gælder om at booke din ferie.

Sørg for at pakke grundigt

Dernæst er det meget vigtigt, at du sørger for at pakke din og familiens kufferter grundigt, så I ikke kommer til at mangle noget på ferien. En solcreme kan du jo altid købe, hvis du glemmer den, men der er også mange andre ting, der ikke er lige så nemme at erstatte, når du først står i udlandet.

 

Derfor anbefaler vi dig at lave en udførlig pakkeliste, som du tjekker igennem mange gange i løbet af dagene op til, så du er helt sikker på, at du får alt med dig, når du skal på ferie.

Husk underholdning til flyturen

Og til sidst kan det være en rigtig god idé at sørge for at have noget underholdning med på flyet, så du og ungerne har noget at kaste sig over, når den lange flyvetur skal gøres lidt sjovere.

 

Det kan jo nemt tage 3-4 timer at flyve til det sydlige Europa, og skal I endnu længere er det endnu mere vigtigt at huske en masse underholdning til turen.

 

Du kan bl.a. vælge at hente en masse musik ned på din mobil, eller du kan sørge for at downloade film og serier på din tablet. Du kan også tage små spil med eller tegnebøger til dine unger, hvis de på et tidspunkt bliver trætte af at kigge på en skærm.