Tuesday, September 26th, 2023

3 tips til dig der vil dyrke yoga i haven

Elsker du at være i din have, kan det være, at du også har gået med tanken om at dyrke yoga i din have. Er du glad for at dyrke yoga, er det jo oplagt at tage det med udendørs, så du ikke skal sidde inde på stuegulvet og lave yoga hver eneste gang.

 

Her får du et par gode tips til, hvad du skal tænke på, når du gerne vil i gang med at lave yoga i haven.

 

Har du brug for storkenæb eller andre planter til haven, finder du dem her.

Du må ikke fryse

Først og fremmest er det jo vigtigt, at du ikke kommer til at fryse, når du skal i gang med at dyrke yoga. Selvom du bruger dine muskler og kan få sved på panden, er det jo også vigtigt, at du ikke kommer til at fryse, mens du sidder stille.

 

Derfor kan det være en god idé at finde noget varmere yogatøj, hvis du gerne vil dyrke yoga udendørs, selv på de dage hvor solen ikke står og bager, og vi har over 30 grader.

Tag musik eller video med ud

Dernæst kan det være en god idé at tage din computer eller en tablet med ud i haven, hvis du plejer at lave guidet yoga, hvor du har en underviser med. Det kan også være, at du bare gerne vil have noget musik kørende i baggrunden, og det kan du evt. bruge din telefon til at afspille. Du kan finde meget godt yogamusik lige her.

 

Hvis du ikke vil genere dine naboer, kan du jo altid vælge at tage et trådløst headset med dig, så du kan sidde og lytte til videoerne eller musikken, uden at andre kan høre det.

Dyrk yoga med andre

Og så kan vi da anbefale dig at dyrke yoga med andre, hvis du har mod på det. Har du været vant til at dyrke yoga i et center eller på et hold, ved du, hvor sjovt det kan være at dyrke yoga med andre. Derfor kan du jo begynde at dyrke yoga i haven med dine unger eller en veninde.

 

Det kan altid være sjovt at dyrke yoga med andre. Du kan også sagtens dyrke yoga alene, men du kan jo sagtens snakke, mens du dyrker yoga, og derfor er det altså bare hyggeligere at være flere til en yoga session.