Tuesday, May 24th, 2022

3 ting du kan lave med dine børn

Er det snart ferie, og ved du ikke, hvad du skal lave med dine børn, eller keder I jer bare i weekenden, har vi her samlet et par gode idéer til, hvad I kan tage jer til, så det bestemt ikke bliver kedeligt.

 

Her får du et par gode tips til, hvad dine børn vil være glade for at lave med dig, uanset om det så er juleferie, weekend eller bare en almindelig hverdag, hvor der gerne må ske lidt, og hvor du aktivt gerne vil lave noget sammen med dine unger.

Se julekalender

Er det i julen, at du har svært ved at finde på, hvad du skal lave med dine børn, kan du jo bl.a. vælge at sætte dig til rette foran fjernsynet og se årets julekalender med dem. Du kan læse meget mere om årets julekalender lige her.

 

Børn elsker at se julekalender, så der er gode chancer for, at de vil blive glade for at få far eller mor til at se med ved fjernsynet. Det er desværre ikke alle forældre, der tager sig tid til at lave denne aktivitet med ungerne, som ellers kan være rigtig hyggelig.

Tage med til sport

Hvis du gerne vil være mere sammen med dine børn til hverdag, kan du også vælge at tage med til sport, når de skal til det i løbet af ugen. Går dine børn ikke til sport endnu, er det måske på tide at komme i gang. Du kan eks. læse meget mere om gymnastik for børn her, som vil være et oplagt valg for de fleste unger.

 

Dine børn vil nyde at have dig med på sidelinjen, og du kan være med til at se, hvordan de løber rundt og har det sjovt, mens de udvikler sig.

Læse bøger sammen

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en idé at komme i gang med at læse bøger sammen. Det kan være utrolig hyggeligt at læse bøger med hinanden, og hvis dine børn selv er begyndt at læse, kan I jo skiftes til at læse op.

 

Hvis I ikke er meget for at læse selv, kan I også vælge at få læst lydbøger op, mens I evt. følger med i bogen. Det kan give mange hyggelige timer, og det kræver ikke så meget energi fra nogen af jer. Og dine børn vil være utroligt glade for det.