Tuesday, May 24th, 2022

3 mobiltips når du skal på festival

Skal du på festival, og vil du gerne have din mobil med dig, kan du her finde et par gode råd til, hvordan du passer godt på den, og hvordan du sørger for at have den bedste dækning, mens du er på festivalen.

 

Derudover skal du naturligvis også altid huske dit gode humør, når du skal på festival. Find jokes og vittigheder her, som du kan tage med på festival. Så har du altid en joke i ærmet, der kan sætte de andre i stemning.

Husk at have god dækning

Når du skal have din mobil med på festival, kan det være en god idé at taget SIM kort med fra en udbyder, der har god dækning på festivalen. En festival har det jo med at ligge lidt uden for byerne, og derfor er det ikke altid nemt at få dækning fra alle udbydere.

 

Hvis du vil være sikker på, om din teleudbyder har dækning i lige netop det område, hvor der er festival, kan du altid tjekke mobildækningen for området lige her. Derinde kan du se, hvordan de forskellige netværk dækker i Danmark.

Hav altid din mobil på dig

Dernæst er det en god idé altid at have din mobil på dig. Du ved aldrig, hvem der kan finde på at bryde ind i dit telt og rode i dine ting, og derfor kan det være smart at have dine penge og din mobil på dig hele tiden, så du hele tiden er sikker på, hvor du har dine ting.

 

Der sker desværre en del indbrud i telte og tyverier på festivaler, og det vil jo være ærgerligt at komme tilbage til dit telt, hvor din telefon så mangler. Så hav den gerne på dig så meget som overhovedet muligt.

Tag en powerbank med

Og her til sidst vil vi naturligvis råde dig til at have en powerbank med, så du hele tiden har strøm lige ved hånden. Det er også muligt at betale for at få din mobil opladt på mange festivaler, men med en powerbank ved hånden kan du selv lade den op, og du slipper for at betale for det, når du mangler strøm.

 

Det var vores tre gode mobilråd til dig, der snart skal på festival, og som gerne vil have din mobil med. Vi håber, at du får en rigtig god festivalsæson, og at du passer på dig selv og andre undervejs.