Wednesday, May 25th, 2022

3 måder danskerne elsker at rejse på

Der findes mange forskellige rejseformer, og det er jo helt op til dig, hvad der er din favorit. Hvis du ikke er glad for at flyve, er det klart, at du nok finder mest glæde i nogle af de andre muligheder, der er.

 

Her kommer vi til at kigge lidt nærmere på, hvordan danskerne elsker at rejse, og hvordan de bevæger sig rundt i både ind- og udland, når de skal på ferie.

Bil

Først og fremmest er der jo den gode gamle bilferie, som har været populær for danskerne, lige siden vi begyndte at købe de første biler. Vi brugte dem i starten til at køre rundt her i landet, men sidenhen har vi ikke været bange for at køre tværs over Europa for at holde vores ferie ved Gardasøen, eller hvor vi nu ynder at køre til for at holde sommerferie.

 

Har du egen bil, er det derfor oplagt at overveje en bilferie til sommer. Du kan altid finde alle biloplysninger her, hvis du har brug for det, og så er det også en god idé at få dig et abonnement på vejhjælp, hvis du ikke allerede har det, så du er på den sikre side, når du bevæger dig ud på både de danske og europæiske veje.

Fly

Men siden Simon Spies begyndte at sende danskerne til Mallorca, har vi også virkelig været glade for at tage afsted med fly. Og det er gennem de sidste mange år kun blevet billigere at rejse på denne måde.

 

Nu til dags kan du jo nemt finde en hel uges ferie sydpå for under 2000 kroner med både fly og hotel inkluderet. Savner du selv at flyve på ferie, kan du her finde dig dine næste flybilletter. Så er det bare med at finde ud af, hvor du gerne vil rejse til.

Tog

Sidst, men ikke mindst, må vi ikke glemme togrejsen, som i mange år også har været foretrukket for mange danskere. Vi har eksempelvis været glade for at tage på Interrail rundt i Europa, som virkelig er en sjov og anderledes måde at rejse på.

 

Du kan nemt tage fra Danmark til Tyskland med tog, hvor du nemt finder forbindelser til mange andre steder i Europa. Og mellem de store lande i Europa er der lavet mange hurtige forbindelser, så du skal ikke være bange for, at det tager lang tid at rejse med tog i Europa.