Sunday, September 25th, 2022

3 indretningstips

Ligger du inde med et lokale eller en bolig der skal indrettes fra start, eller mangler du bare lidt inspiration til den ene væg, så læs med her, vi tager et kig på 3 tips der muligvis kan hjælpe eller vække nogle ideer hos dig. 

Størrelsen på lokalet, værelset eller boligen

Når man skal indrette nogen af ovennævnte, så skal man altid først sørge for at man kan mål og ved hvor meget plads man generelt har. Uden et præcist tal kan det være vanskeligt at få det til at se ud som du ønsker. Har man målene, kan man hurtigt finde ting der passer så godt at det næsten øger størrelsen af værelserne eller lignende. Her er det godt at finde en god måde at opbevare dine ting på, således at de bliver gemt væk og derfor ikke fylder, som i sidste ende giver mindre plads. Er du i tvivl om hvor du skal starte, så kan det være en ide at besøge nogle showrooms eller messelokaler, og få en masse inspiration.

 

Sammenhæng

Tænk godt igennem hvad du kan lide at ting, find gerne noget der matcher hele vejen rundt, det giver den bedste mening og kan se rigtig pænt ud. En anden god ide er at male vægge eller møbler i en farve som passer godt sammen, så der skabes en stemning der er hyggelig at være i. Husk at det er op til dig hvilke farver osv der skal vælges, så længe du selv synes der er en sammenhæng. 

 

Udstrålingen

Hvad skal man som gæst få følelsen af når man træder ind i hjemmet eller lokalet? Her kommer din fantasi måske lidt på prøve og det kan være spændende og sjovt. Udstrålingen kan gøre underværker, især hvis man som gæst kan mærke at der er brugt tid og energi på det, det skal jo føles som at man træder ind i din lejlighed. Det behøver nødvendigvis ikke at være noget materialistisk, det kan sagtens være en duft eller lignende. Held og lykke, og glem ikke at have det sjovt imens.