Thursday, August 18th, 2022

3 idéer til den anderledes bryllupsgave

Er du blank, når det kommer til at finde på bryllupsgave til dine venner eller et familiemedlem? Er du heller ikke typen, der orker at give porcelæn eller julepynt til brudeparret, men vil finde på noget sjovt og mindeværdigt? 

Så fortvivl ej. Her har du 3 idéer til den sjove og anderledes bryllupsgave, som dine venner vil huske dig for, og som bliver ved med at give lang tid efter den store fest. 

Stand-up billetter 

Helt oplagt, når man skal tænke på en sjov byllupsgave, er at give brudeparret et godt grin. En tur ind og se en stand-up komiker de elsker giver gode, uforglemmelige minder og træner lattermusklen. Måske I vil lave en partur og kombinere det med en øl bagefter? Eller måske skal brudeparret forkæles med en god resturantoplevelse før showet? 

Dine venner vil elske dig for at give gode minder i bryllupsgave – og de kan ikke tabes på gulvet som porcelæn eller gemmes væk i julekasser som julepynt fra Georg Jensen. 

Wellness i baghaven 

Trænger brudeparret til vedvarende  selvforkælelse, er det oppustelige spabad en god mulighed. Her giver du gaven, der bliver ved med at give: en romantisk aften med kold champagne og varme bobler? En sommerdag, hvor pool-følelsen skal opgraderes? Brudeparret får rig mulighed for at få afspændt musklerne og finde åndehuller i hverdagen med det oppustelige spabad, der er både praktisk og økonimisk.  Måske du ovenikøbet bliver inviteret på en hyggelig aften ved vennerne med gode snakke og en kold øl. 

Det er nemt at drømme sig til Bali selvom man er i Brøndby med den luksuiøse og tilgængelige spaoplevelse.

Parterapi 

Det lyder måske som en dårlig idé, men et gavekort til et par timers parterapi er faktisk ikke at kimse af. 

Parterapi behøver ikke kun at være for kulsejlede parforhold, men kan ligesåvel bruges til at forebygge misforståelser og kommunikationsbesvær. Brudeparret vil få mulighed for at drømme sammen om fremtiden og få vendt de udfordringer og muligheder lige netop deres relation rummer. 

Du vil helt sikkert blive husket, hvis du disker op med denne gave og et sødt kort, der forklarer intentionen bag.