Thursday, August 18th, 2022

3 hyggelige ting du kan lave i juleferien

Savner du idéer til, hvad du kan lave i din juleferie, har vi her samlet en række gode råd og inspiration til, hvad du kan foretage dig med familien.

 

Der er jo mange, der holder fri mellem jul og nytår, men det kan også hurtigt blive kedeligt, hvis du ikke har noget at tage dig til. Her kommer vi med vores bedste bud på, hvad du og din familie kan lave i dagene op til og efter jul.

Tage på julemarked med familien

Hvis det ikke er for sent endnu, kan du jo vælge at tage på julemarked med familien. Du kan læse meget mere om de danske julemarkeder her. Det er utroligt hyggeligt at være på julemarked, især i dagene op til jul hvor der er en helt særlig stemning.

 

Der kan også tit være julemarkeder på 1. og 2. juledag, men det begynder jo stille og roligt at lukke ned der, hvor julen er ved at være ovre, og vi begynder at kigge mod nytåret. Så vil du på julemarked, kan det være en god idé at komme afsted før d. 24. december.

Læs den bog du aldrig fik læst

Det kan også være, at du kan bruge din tid i juleferien på at få læst den eller de bøger, du aldrig fik tid til at læse i løbet af året. Har du ikke mange andre planer i din juleferie, er det jo oplagt at sætte dig til rette med en god bog, som du har haft liggende længe, men som du bare ikke har fået tid til at læse endnu.

 

Mangler du en god bog, kan du finde en masse gode boganmeldelser lige her, som du kan lade dig inspirere af. Der er jo så mange dejlige danske bøger at vælge imellem.

Book en ferie til udlandet

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også vælge at bruge din ferie på at rejse en tur til udlandet. Der er mange mennesker, der vælger at rejse i juleferien. Det kan eks. være en god måde til at komme lidt væk fra det hele, hvis du er typen, der godt kan få nok af det ræs, der foregår i december måned.

 

Mange vælger endda også at holde nytåret i udlandet. Så du er bestemt ikke den eneste, der vælger at rejse i juleferien. Du kan tit finde mange billige flybilletter til spændende destinationer, hvis du bare søger efter det på nettet.