Wednesday, May 25th, 2022

3 grunde til at få lagt fibernet ind i din bolig

Har du overvejet at få lagt fiber ind i din bolig, men har du endnu ikke truffet den endelige beslutning, har vi her et par gode grunde til, hvorfor du i den grad bør få fibernet i din bolig.

 

Mange tusinde danskere har allerede fået lagt fiber ind. Klik her for at læse mere om hurtigt internet i Danmark.

Det giver dig og familien hurtigere internet

For det første er det jo klart, at fiber er en hurtig internetforbindelse. Så hvis du og din familie har kæmpet i lang tid med dårligt eller ustabilt internet, vil du ikke fortryde at skifte over til fiber i stedet for.

 

Hvis I er mange til at deles om nettet i din husstand, kan meget trafik godt få nettet til at køre langsomt. Men det kommer du ikke til at få problemer med, hvis du vælger at få fiber ind i din bolig.

 

Når du har fået godt internet i dit hus, kan du gå på nettet og deltage i konkurrencer om en masse lækre præmier.

Så behøver du ikke at opgradere dit internet i mange år

Vælger du at få fibernet i din bolig, kan du også glæde dig over, at du med stor sandsynlighed ikke behøver at tænke på dit net i de næste mange år. For med en fiberforbindelse har du masser af speed, som sagtens kan klare sig i de næste mange år.

 

Selvom vi får flere og flere enheder, der skal være på nettet, kommer du ikke til at gå ned på internet inden for de næste 5-10 år, hvis du vælger at få en 1000 mbit/s forbindelse i dag. Det er næsten en garanti for dig, hvis du vælger fiber.

Det kan være med til at øge boligens værdi

Sidst, men ikke mindst, kan fiber være med til at øge din boligs værdi. Det er ikke sikkert, at det giver det store løft i værdien, men det er da i den grad værd at tage med, hvis du alligevel snart går med salgstanker.

 

Det koster jo ikke det store at få lagt fiber ind i din bolig, og den månedlige pris er næsten lige så lav som dit almindelige nuværende internet. Men hvis det kan øge din salgsværdi med eks. 20.000 kroner, er det jo i den grad værd at tage med. Så det kan du jo overveje.