Monday, April 15th, 2024

3 gode råd når du skal bestille mad til konfirmation

Skal du snart arrangere en konfirmation, skal du jo også have bestilt noget mad til den store fest.

 

Her får du et par gode tips og råd til, hvad der er godt at tænke over, når du skal finde mad til sådan et stort selskab.

 

Vil du selv gøre det nemmere at lave mad i hverdagen, kan du læse mere om måltidskasser lige her. De kan være en stor hjælp i en travl hverdag.

Bestil maden i god tid

For det første kan det være en god idé at være ude i god tid, da der er mange konfirmationer i samme periode, og derfor er der mange cateringfirmaer, der har rigtig mange bestillinger på de samme dage.

 

Så vil du være sikker på, at firmaet kan levere mad til jeres konfirmation, er det bare med at få bestilt det i god tid, så du er sikker på, at din ordre kommer i bogen.

 

Har du brug for yderligere tips til at holde en god konfirmation, kan du finde meget mere viden om at holde konfirmation her.

Sørg for at der er noget for enhver smag

Dernæst kan det være en rigtig god idé at sørge for, at der er noget mad for enhver smag. Du kan jo naturligvis ikke have 100 forskellige retter, men det kan være godt med bare et par alternativer, så der eks. også er noget mad for personer, der spiser vegetarisk eller vegansk.

 

Selvfølgelig er det dig og konfirmanden, der bestemmer menuen, men det bliver jo bedst, hvis der er noget mad for alle. Så det kan være en god idé at have det med i tankerne, når du skal til at sammensætte den menu, I skal have på den store dag.

Derfor bør du ikke lave maden selv

Det kan være, at du har gået med tanker om at lave maden selv til konfirmationen. Men det kan altså være en rigtig god idé at få den leveret udefra, så du ikke også skal tænke på det denne dag.

 

Når du ikke er vant til at lave mad til store selskaber, kan det være meget tidskrævende og besværligt at have med at gøre, og når du samtidig også skal pynte lokale, med i kirken og meget andet på denne dag, er det en rigtig stor opgave at kaste sig over at lave maden også. Så bestil den gerne udefra, hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv.