Wednesday, May 25th, 2022

3 gode gaveideer til manden

Hvad ønsker en mand sig? Det spørger mange om. Det kan næsten skrives på 1 linje, for man ved det aldrig. Der er ikke skrevet en ønskeliste, og når man spørger vedkomne ved han det ikke. I nedstående artikel er der 3 hurtige, men gode løsninger på hvad du kan give manden. Gør det ikke for indviklet. Der er noget for alle og enhver.

1.      Oplevelsen

Er han en vandhund – og ikke bange for lidt motorkraft og højder. Så køb en Flyboard oplevelse. Du kan være helt sikker på han ikke har prøvet det før! Hans fødder spændes fast til et board, hvor et vandtryk skydes ud fra en motor på 260 Hestekræfter. Det her er vildt! Man flyer henover vandet, i den vinkel man selv laver. Det kan prøves hele året rundt, da ofte de fleste steder benytter sig af tørdragter hvis det koldt. Få tips og tricks fra de erfarne. Selvom du er begynder, er vi sikker på du får en oplevelse for livet. Forkæl manden.

2.      Restaurantbesøget

Er han en madelsker – og er han ikke bange for at prøve noget nyt. Så skal i prøve en gourmet oplevelse på en af Danmarks bedste spisesteder. Nemlig, Alchemist. Her får man noget helt specielt. 2 Michelin-stjerner og 50 retter. En sand oplevelse for munden og andre sanseindtryk. Få serveret din mad fra kunstværker, og vin fra de bedste producenter. Hvis han er tosset med mad, så skuffer du ikke. Tag ham med på en verdenskendt restaurant.  

3.      Klassikeren

Gaveæsker – altså med sprut. Går man nogensinde galt i byen her. Nej bestemt ikke. Du kender din manden. Han kan godt lide rom, eller gin eller noget helt tredje. Du rammer plet. En gave man kan være sikker på går rent hjem. Man skal ikke sende noget retur, og manden bliver ikke skuffet. En gaveæske med ædle væsker til barskabet eller barbordet. Det kan de godt lide.