Sunday, September 25th, 2022

2 gode grunde til is levering

Is og isterninger er uundværlige i sommeren og ved festlige lejligheder! Derfor har det altid undret mig, at der ikke var en nem løsning til at få en masse isterninger og is på ingen tid. Det kan simpelthen ikke nytte noget at lave dem selv – for det tager både lang tid og er ret bøvlet.

Det var derfor en kæmpe succes for mig at finde ud af, at jeg kunne få is levering direkte til døren! Det har aldrig været nemmere at få sig en kold cola, end det er nu. 

Måske synes du, at det lyder lidt fjollet at skulle få leveret is, nu hvor man jo i bund og grund kan lave dem selv. Men der er enormt mange og store fordele ved det!

 

Slip for at bære isterningerne selv

Du har nok prøvet det her scenarie før. Du skal holde en stor fest, og så skal der virkelig bare handles ind til det helt store spise- og drikkegilde.

Derfor skal du bruge en masse isterninger og is! Så du suser ned i det nærmeste supermarkedet og får købt slik, mad, drikkevarer og … isterninger. Det gør hurtigt op for dig, at det bliver en træls tur hjem med alle de kilo, det hurtigt bliver til.

Med is levering kommer du slet ikke ud i den slags problemer. Du får det hele leveret direkte til døren.

 

Hav altid nok isterninger

Med is levering kan du være sikker på, at der er rent faktisk er nok isterninger til alle. Du kan nemlig få helt op til 25 kilo pr. termotønde.

På den måde kommer du i hvert fald ikke til at løbe tør, hvilket ellers er enormt træls midt i en hyggelig fest.

Det er sådan set også helt op til dig, om du skal have mere end 25 kilo isterninger og knust is. Du kan snildt få leveret flere af de store termotønder på 25 kg.